DIY læbescrub

Fordelene ved overflademonteringsteknologi

Siden 1980’erne har overflademonteringsteknologi været industristandarden til montering af trykte printplader. Det har fastholdt sin popularitet på grund af dets mange fordele og relativt få ulemper. I over 35 år har Telan Corporation tilbudt overflademonteringsteknologi som led i vores Virginia PCB samlingstjenester.

surface-mount-technology

Fordelene ved overflademonteringsteknologi

1. Overflademonteringsteknologi (SMT) tillader oprettelse af mindre printkortdesigner ved at lade komponenterne placeres tættere sammen på tavlen. Dette betyder, at enheder kan være designet til at være mere lette og kompakte.

2. SMT-processen er hurtigere at indstille til produktion end dens modstykke, gennem hulleteknologi, fordi det ikke kræver, at printkortet bores til montering. Dette betyder også, at det har lavere startomkostninger.

3. Komponenterne er vedhæftet ved selektiv lodning ved hjælp af et loddemetal, der fordobles som lim. Den selektive loddeproces kan også tilpasses for hver komponent.

4. SMT giver stabilitet og bedre mekanisk ydeevne under vibrationer og rystelser.

5. Trykte kredsløb skabt med SMT-processen er mere kompakte wave soldering machine, hvilket giver højere kredsløbshastigheder. (Dette er en af hovedårsagerne til, at de fleste producenter vælger denne metode.)

6. Kombinationen af high-end komponenter gør det muligt for multitasking.

7. Komponenter kan placeres på begge sider af printkortet og i højere densitet – flere komponenter pr. Arealareal og flere tilslutninger pr. Komponent.

8. Overfladespændingen af den smeltede loddemetal trækker komponenter i overensstemmelse med loddepuder, der automatisk korrigerer små fejl i komponentplacering.

9. Det sikrer lavere modstand og induktion ved forbindelsen, hvilket reducerer de uønskede effekter af RF-signaler og giver bedre og mere forudsigelig højfrekvent ydelse.

10. SMT-dele er ofte mindre kostbare end sammenlignelige gennemgående huller.

11. På grund af sin kompakte pakke og nedre ledningsinduktion har den et mindre strålingsløkkeområde og dermed en bedre EMC-kompatibilitet (lavere udstrålede emissioner).

TAG:

overflademonteringsteknologi

komponenterne

hulleteknologi

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY læbescrub